Bloemen met betekenis

De bloemenservice voor op het graf

Wij bezorgen verse bossen bloemen op het graf zo vaak u wilt. Ook zorgen we ervoor dat het graf mooi en onkruidvrij is.

Alles op een rijtje:

Kies uw bos bloemen

U kunt kiezen uit verschillende opties. Zo is er de mogelijkheid om eenmalig een boeket te laten bezorgen. Wilt u echter dat we vaker bezorgen of altijd op een gewenste dag zoals de geboorte-, trouw- of sterfdag, dan is het afsluiten van een abonnement vaak makkelijker om te doen. Neem hiervoor contact met ons op om dit persoonlijk door te spreken.

Laat ons het adres weten

Als u ons laat weten voor wie de bloemen zijn en op welke begraafplaats uw dierbare ligt (inclusief grafnummer), dan zorgen wij ervoor dat op het juiste moment de bos bloemen er staat.

Een foto als aandenken

Als de bloemen bij het graf staan maken wij hier een mooie foto van, zodat u kunt zien hoe mooi uw bos staat op de rustplaats van uw dierbare. Ook verwijderen wij het eventuele onkruid en de bladeren op het graf. U ontvangt de foto in een digitaal lijstje als herinnering per e-mail of WhatsApp.

Bestellen is heel eenvoudig:

  • Maak een keuze uit de 2 formaten die er zijn: bos bloemen middel of bos bloemen groot.
  • Plaats dan een bestelling, dit kan eenmalig zijn zonder account of maak tijdens het bestellen een account aan waardoor het de volgende keer makkelijker is om te bestellen.
  • Geef aan op welke dag de bloemen geplaatst moeten worden en vermeld dan ook waar er bezorgd moet worden inclusief het graf nummer.
  • Betaal daarna gemakkelijk via Ideal.